Mon- Fri 10:00 - 18:00
Sat-Sun Closed
Address
Tigran Mets 3, Yerevan, Armenia
 

استرالیا

مهاجرت به استرالیا

مهاجرت به استرالیا، شرایط و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای اقامت دائم استرالیا و به طور کلی کسب اقامت دائم و تابعیت استرالیا در این نوشتار مورد بررسی و تحلیل قرار خواهد گرفت. اما مهاجرت به استرالیا از چه طریقی برای ایرانیان راحت تر می باشد؟ متقاضیان برای مهاجرت به استرالیا باید دارای چه شرایطی باشند؟ شرایط سرمایه گذاری در این کشور و مهاجرت به استرالیا از این طریق چگونه است؟ مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای استرالیا چیست؟ این موارد تنها برخی از سوالات شما متقاضیان گرامی می باشد که همواره در مکالمه با مشاورین موسسه حقوقی ملک پور مورد تکرار قرار می گیرد به همین جهت مهاجرت به استرالیا از جهات بسیاری قابل بحث خواهد بود که در این مقاله سعی گردیده به صورت ساده و خلاصه قوانین جدید مهاجرت به استرالیا را خدمت شما دوستان گرامی شرح دهیم.

اقامت دائم استرالیا از ویزای طریق کار

مهاجرت به استرالیا از طریق کار همیشه مورد سوال برخی از متقاضیان مهاجرت بوده است. ویزا های کار استرالیا با تنوع بسیاری بر اساس شرایط تمام متقاضیان از سمت دولت و اداره مهاجرت استرالیا مشخص شده است که برخی از این ویزا ها منجر به مهاجرت و کسب اقامت در استرالیا خواهد شد. ویزا های کاری استرالیا با توجه به Sub class مشخص شده دارای ارزیابی مخصوص به آن ویزا خواهد شد که عموما بر اساس تحصیلات متقاضی، مهارت های فردی، ‌میزان تجربه کاری آنان و در نهایت برخورداری از مدرک زبان انگلیسی سنجیده می شود و بر اساس Point Based System می باشد. افراد در صورت واجد شرایط شدن بودن می توانند با دریافت این ویزا وارد خاک استرالیا شوند و اقامت کاری خود را دریافت نمایند. در این بخش برخی از ویزاهای کار استرالیا که منجر به مهاجرت به استرالیا می شود را خدمتتان توضیح خواهیم داد.

  •  
    ویزای کار استرالیا از نوع Sub class 189

    این ویزا برای افراد ماهر و متخصص از سمت دولت استرالیا در نظر گرفته شده است. برای این امر متقاضیان باید بتوانند application که نشان دهنده انگیزه، مهارت و علاقه کار در استرالیا را ارائه دهند که پس از تائید آن و از طریق مهارت، دعوتنامه ای برای آنان صادر می گردد. متقاضیان باید دقت داشته باشند که این ویزا مختص افرادی است که قصد دارند به صورت مستقل اقدام نمایند و مقرر نشده است که بتوانند از طرف خانواده، اقوام و یا از سمت کارفرمایان در استرالیا حمایت شوند. حائز اهمیت می باشد که متقاضیان برای ارسال فرم و در خواست خود به اداره مهاجرت استرالیا شرایط زیر را دارا باشند .

    • الزامی است که شغل متقاضیان جز مشاغلی محسوب شود که دولت استرالیا نیاز به نیروی کار داشته باشد.
    • الزامی است که سن متقاضیان در زمان اقدام برای مهاجرت کاری به استرالیا بین 18 الی 50 سال باشد.
    • داشتن سابقه کاری مکفی در رشته تحصیلی متقاضیان الزامی است.
    • ارائه مدرک زبان انگلیسی به معنای برخورداری از مهارت کافی در زبان انگلیسی.

    لازم به ذکر است که SUB CLASS 189 بر اساس امتیاز بندی می باشد و افراد باید امتیازات لازم را به دست آورند.

  •  
    ویزای کار استرالیا از نوع SUB CLASS 190

    این ویزا برای افرادی است که قصد دارند برای یکی از استان های کشور استرالیا اقدام کنند. در واقع این ویزا برای متقاضیانی است که اسپانسر ایالتی دارند. البته باید به این موضوع اشاره داشت که کسب این ویزا بر اساس امتیاز بندی می باشد و به محض آنکه متقاضیان بتوانند امتیازات لازم را به دست آورند و بتوانند اسپانسر دریافت کنند وارد نوبت دهی جهت دریافت دعوتنامه خواهند شد. افرادی که بتوانند نامینیت استانی دریافت کنند، 5 امتیاز به امتیازات آنان اضافه خواهد شد که معمولا ایالات مد نظر از متقاضیان تعهدی مبنی بر حضور دو ساله در آن ایالت را خواهند گرفت. امتیازات این ویزا برا اساس سن، ارائه مدرک زبان انگلیسی، سابقه کار و مدرک تحصیلی سنجیده خواهد شد.

مدت زمان پروسه مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار می تواند طولانی باشد. گاها مشاهده شده افرادی که اقدام به درخواست ویزاهای کاری استرالیا کرده اند با توجه به زمان بر بودن این پروسه از ادامه مسیر دلسرد شدن و قصد دارند هرچه سریعتر وارد پروسه ای شوند که منجر تسریع در امر مهاجرت شود. با این حال ویزای کار را می توان راحت ترین راه مهاجرت به استرالیا دانست.

شرایط اقامت در استرالیا از طریق تحصیل

یکی دیگر از روش های مهاجرت به استرالیا که مور علاقه بسیاری از متقاضیان می باشد و طرفداران بسیاری را در برمی گیرد مهاجرت از طریق تحصیل در استرالیا می باشد. به تعبیر بسیاری از افراد این روش از مهاجرت بسیار مناسب و منطقی می باشد چرا که افراد می توانند با ورود سریع به خاک استرالیا، با بالا بردن سطح تحصیلات خود و با شناخت کاملتری از شرایط کشور استرالیا اقدام به کار پس از تحصیل در این کشور نمایند. البته یکی از نقاط قوت تحصیل در استرالیا برای متقاضیان بین المللی کار در حین تحصیل و اقامت پس از تحصیل در این کشور می باشد. فارغ از اینکه دانشجویان بین المللی در طول تحصیل خود به چه میزان می توانند هزینه های خود را تامین کنند، می توانند با شناخت کامل آنان از شرایط کار و محیط کار در استرالیا اشاره داشت که یکی از نقاط قوت تحصیل در استرالیا محسوب می شود تا فارغ التحصیلان در استرالیا بتوانند در زمان اقامت پس از تحصیل به راحتی وارد بازار کار شوند. از دیگر مزیت های مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل می توان به عدم محدودیت در مقاطع تحصیلی اشاره داشت. از این رو دانش آموزان و دانشجویان به راحتی می توانند در مدارس، کالج ها و دانشگاه ها ادامه تحصیل دهند. دانشجویان بین المللی می توانند در بیش از 1200 موسسه آموزشی در بیش از 22000 رشته تحصیلی به تحصیل ادامه دهند.

 

هزینه های تحصیل در استرالیا از عواملی است که برای متقاضیان دریافت ویزای تحصیلی استرالیا اهمیت زیادی دارد. طبق اعلام سایت رسمی دولت استرالیا در سال 2018 هزینه تحصیل برای دانشجویان بین المللی سالیانه به شرح زیر می باشد.

مقطع تحصیلی شهریه
کارشناسی 15،000 دلار استرالیا الی 33،000 دلار استرالیا
کارشناسی ارشد 20،000 دلار استرالیا الی 37،000 دلار استرالیا
دکتری 14،000 دلار استرالیا الی 37،000 دلار استرالیا

 

البته دانشجویان بین المللی باید در نظر داشته باشند که هزینه های تحصیل در هر گروه تحصیلی متفاوت می باشد. به طور مثال تحصیل در رشته های پزشکی و پیراپزشکی شامل هزینه های بیشتری خواهد شد. همینطور تحصیل در گروه رشته های علوم انسانی از میزان هزینه اعلام شده در ردیف بالا کمتر می باشد.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری

استرالیا به دلیل وجود استاندارد های بالای زندگی و شرایط ایده آل اقتصادی مورد توجه سرمایه گذاران بسیاری در سطح جهان قرار گرفته است. از این رو علاقه مندان مهاجرت به استرالیا در نظر دارند با بررسی دقیق قوانین مهاجرتی در استرالیا و بررسی میزان ریسک سرمایه گذاری و خطر سلب مالکیت با شرایط سرمایه گذاری در استرالیا آشنا شوند، تا بتوانند از طریق سرمایه گذاری به استرالیا مهاجرت کنند. به همین دلیل در این نوشتار به شرایط سرمایه گذاری در استرالیا خواهیم پرداخت.

یکی از روش های مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری در این کشور، کار آفرینی می باشد. طبق قوانین مهاجرتی استرالیا سرمایه گذاران و بالاخص کارآفرینان می توانند با یک فعالیت کارآمد که منجر به تجاری سازی یک محصول و یا با ارائه خدمات در کشور استرالیا شروع کنند و باید بتوانند تجارت خود را در این کشور گسترش دهند.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا زیر گروه ویزاهای 188 و در جریان کارآفرینی در استرالیا است.

برای اخذ این ویزا فراهم آوردن شرایط زیر الزامی می باشد.

 

  •  

    متقاضیان باید کمتر از 55 سال سن داشته باشند.

  •  

    حداقل IELTS 6 را داشته باشند.

  •  

    طرح تجاری باید مربوط به یک ایده ابتکاری باشد که منجر به تجاری سازی یک محصول و یا ارائه خدمات نوین در کشور استرالیا شود.

  •  

    حداقل دارایی متقاضی و شریک زندگی آنان باید 800،000 دلار استرالیا باشد.

  •  

    حداقل سرمایه مورد نیاز برای این امر 200،000 دلار استرالیا است، که باید در تجارت مورد نظر سرمایه گذاری شود.

  •  

    متقاضیان باید در نظر داشته باشند که حداقل 10٪ از بودجه توافق شده را 12 ماه قبل از شروع فعالیت باید به سازمان کارآفرینی در استرالیا پرداخت نمایند.

  •  

    همچنین کارآفرینان باید برنامه کاری خود را به صورت کامل جهت فعالیت تجاری خود در استرالیا را به اداره مهاجرت ارائه دهند.

  •  

    چنانچه سرمایه گذاران و کارآفرینان بتوانند تمام شرایط ذکر شده را رعایت کنند به آنان اقامت 4 ساله داده می شود که در نهایت این اقامت منجر به اقامت دائم خواهد شد.

  •  

    قابل ذکر است که متقاضیان در این نوع ویزا باید حداقل 65 امتیاز را به دست آورند.

نوع دیگری از ویزاهای سرمایه گذاری در استرالیا Business Talent (Permanent) visa می باشد. متقاضیان می توانند از طریق این ویزا در کشور استرالیا تجارت جدیدی را راه اندازی نمایند و به توسعه آن تجارت بپردازند. افراد باید در نظر داشته باشند که از نظر دولت و اداره مهاجرت کشور استرالیا واجد شرایط دریافت این ویزا خواهند بود یا خیر.

متقاضیان باید شرایط زیر را دارا باشد.

 

  •  

    توسط دولت و یا یکی از ایالت های استرالیا معرفی شوند.

  •  

     1.5 میلیون دلار استرالیا دارایی های نقد و غیر نقد داشته باشند.

  •  

    تمایل واقعی برای تملک و مدیریت یک تجارت در استرالیا را اثبات نمایند.

  •  

    به طور کلی حرفه و تجربه شغلی خود را در یک کسب و کار فعال ارائه دهند.

  •  

    2 الی 4 سال قبل از درخواست برای ویزای Business Talent Visa متقاضیان باید مالکیت یک یا چند شغل که ارزش آن حداقل 400 هزار دلار استرالیا باشد را داشته باشند.

  •  

    سرمایه گذاران می توانند پس از مدت 2 سال از اعطای ویزا اقدام به انتقال سرمایه خود به استرالیا نمایند.

  •  

    که افراد برای کسب اقامت از طریق این ویزا نباید بیشتر از 55 سال داشته باشد.

نحوه مهاجرت به استرالیا از طریق ازدواج

ازدواج با یک فرد استرالیایی یکی دیگر از روش های مهاجرت به استرالیا می باشد. اما باید در نظر داشت که طبق قوانین مهاجرت دولت استرالیا افراد در همان ابتدا قامت دائم خود را از طریق ازدواج با یک فرد استرالیایی به دست نخواهند آورد. به همین دلیل در ابتدا یک اقامت موقت برای آنان در نظر گرفته شده است که افراد می توانند آن اقامت را به صورت سالیانه تمدید کنند و باید اثبات نمایند که مدت زمان طولانی با همسر و یا شریک زندگی خود در استرالیا زندگی کرده اند تا بتوانند در خواست خود را جهت کسب اقامت دائم به اداره مهاجرت استرالیا تسلیم نمایند. البته این گفتار برای تمام متقاضیان صدق نخواهد کرد چرا که شرایط متقاضیان و افراد ممکن است کاملا متفاوت باشد.

به طور کلی افراد باید در نظر داشته باشند برای مهاجرت از طریق ازدواج می بایست شرایط زیر را دارا باشند.

  •  

    همسر و یا شریک زندگی شما تابعیت کشور استرالیا را داشته باشد و یا حداقل اقامت وی تثبیت شده باشد.

  •  

    همسر شما حتی می تواند شهروند کشور نیوزلند باشد و یا اقامت کشور نیوزلند را داشته باشد.

  •  

    شریک زندگی شما می تواند در زمان اقدام تان برای اخذ این نوع ویزا به عنوان اسپانسر شخصی اعلام حضور نماید.

  •  

    باید از سمت دولت استرالیا شرایط مالی شریک زندگی متقاضی و سلامت و شرایط پزشکی وی مورد بررسی قرار گیرد.

مهاجرت به استرالیا و اخذ تابعیت از طریق تولد

تمام افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند باید همانند تمام کشورهای دیگر از قوانین و مقررات آن کشور تبعیت نمایند و شرایط و قوانین آن را در روش های متعدد کسب اقامت و تابعیت بررسی کنند. شرایط اخذ تابعیت از طریق تولد در استرالیا به نحوی نیست که کودکان بتوانند به محض تولد تابعیت استرالیا را به دست آورند، چرا که اخذ تابعیت از طریق تولد در استرالیا شامل رعایت برخی از موارد زیر می شود.

  •  

    در صورتی به کودکان متولد شده در استرالیا تابعیت می دهند که حداقل یکی از والدین کودک استرالیایی باشد.

  •  

    والدینی که دارای اقامت استرالیا می باشند اما خارج از کشور استرالیا زندگی می کنند، در صورت تولد فرزند می توانند در خواست خود را مبنی بر کسب اقامت فرزندشان در استرالیا اعلام نمایند.

  •  

    شریک زندگی شما می تواند در زمان اقدام تان برای اخذ این نوع ویزا به عنوان اسپانسر شخصی اعلام حضور نماید.

  •  

    کودکانی که در استرالیا متولد می شوند، اما هویت آنان مشخص نیست (هویت والدین کودک نامعلوم باشد) به کودک تابعیت استرالیا داده می شود. این موضوع در قوانین بین الملل صدق می کند و برای جلوگیری از عدم بی هویتی افراد از این قانون استفاده می شود.

به طور کلی می توان گفت کسب تابعیت از طریق تولد در استرالیا بر اساس قانون خون می باشد. به این معنا که کودک متولد شده در این کشور تابعیت پدر و مادر خود را کسب می نماید.

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی

مهاجرت به استرالیا از طریق پناهندگی ممکن است توسط افرادی که بدون تحقیق و با عدم آگاهی به روش های قانونی مهاجرت به استرالیا اقدام به چنین کاری می‌کند انجام شود و این افراد از وجود خطر ها و زیان های مالی و جانی آن کاملاً بی اطلاع می باشند.

لازم به ذکر است که دولت استرالیا در یک بازه زمانی در سال ۲۰۰۹ توسط ویزای بشردوستانه بالغ بر ۱۲ هزار نفر را از این نوع ویزا و برنامه مهاجرتی پذیرفت. البته باید به این موضوع اشاره داشت که این برنامه شامل حال اشخاص خاصی می گردد که در کشور خود مورد آزار و اذیت قرار گرفته و در مورد شرایط زندگی و رفاه اجتماعی و تمام جهات مورد تبعیض قرار می‌گیرد، به صورتی که شرایط زندگی وی دچار نابسامانی گشته و شرایط حقوق بشر برای وی کاملا نقض شده است.

اما هم اکنون شرایط پناهندگی در استرالیا دیگر ساده نمی باشد و با سختگیری بیشتری از سمت کمیسرها و افسر های عالی سازمان ملل به امور و پرونده های پناهندگان رسیدگی می شود.

مهاجرت به استرالیا و هزینه های زندگی در استرالیا

استرالیا جز کشورهای توسعه یافته می باشد که طبق آخرین آمارهای اعلام شده برخی از شهرهای مهم استرالیا اعم از ملبورن جز برترین شهر های جهان منتخب شده است و شهرهایی همچون سیدنی، پرت و آدلید در رده های بعدی شهرهای برتر دنیا انتخاب شده اند که خود این موضوع نشان از برخورداری سطح رفاه بالای اجتماعی و کیفیت خوب زندگی مردم در این کشور می باشد به همین جهت می توان گفت هزینه های زندگی در استرالیا بالاخص در شهر های بزرگ، بیشتر می باشد. طبیعتا بسیاری از متقاضیان جهت مهاجرت به استرالیا تمایل دارند قبل از اقدام از هزینه های زندگی در استرالیا مطلع شوند. به همین دلیل بر آن شدیم تا شرحی از هزینه های زندگی در استرالیا را خدمتتان ارائه کنیم.

اقلام هزینه
یک وعده غذا در رستوران ارزان قیمت 20 دلار
یک وعده غذا برای 2 نفر در رستوران میان رده 80 دلار
کاپوچینو 4.37 دلار
نوشابه کوکاکولا/ پپسی 0.33 لیتری 3.28 دلار
0.33 لیتر آب 2.72 دلار
1 لیتر شیر 1.50 دلار
500 گرم نان 2.66 دلار
1 کیلو گرم برنج 2.61 دلار
12 عدد تخم مرغ 4.28 دلار
1 کیلو گرم مرغ 10.58 دلار
1 کیلو گرم گوشت قرمز 15.95 دلار
1 کیلو گرم سیب 4.24 دلار
1 کیلو گرم موز 3.46 دلار
1 کیلو گرم پرتقال 3.79 دلار
1 کیلو گرم گوجه فرنگی 4.97 دلار
1 کیلو گرم سیب زمینی 3.30 دلار
1 کیلو گرم پیاز 2.63 دلار
حمل و نقل
بلیط یک طرفه 4.20 دلار
بلیط ماهانه 150 دلار
1 کیلومتر تاکسی 2 دلار
1 لیتر بنزین 1.47 دلار
برنامه های کاربردی به صورت ماهانه
آب، برق، گاز، اینترنت و … برای آپارتمان 85 متری 203.83 دلار
اجاره آپارتمان در ماه
آپارتمان 1 خوابه در مرکز شهر 1656.75 دلار
آپارتمان 1 خوابه در خارج مرکز شهر 1270.15 دلار
آپارتمان 3 خوابه در مرکز شهر 2658.21 دلار
آپارتمان 3 خوابه در خارج از مرکز شهر 1877.29 دلار
هزینه ها بر اساس دلار استرالیا است.

اقامت دائم استرالیا و اخذ تابعیت

همانطور که در این نوشتار بیان شد مهاجرت به استرالیا و اخذ اقامت استرالیا از شش روش متفاوت (کاری، تحصیلی، سرمایه گذاری، تولد، پناهندگی و ازدواج) امکان پذیر می باشد که به بررسی آن پرداختیم. این مقاله توسط موسسه حقوقی ملک پور به نگارش در آمده است و هر گونه کپی برداری از آن غیر مجاز و عملی غیر حرفه ای تلقی می شود. برای درک بهتر این موضوع می توانید شرایط اخذ تابعیت در استرالیا را در روش های متعدد مشاهده نمایید.

  •  
    اخذ تابعیت استرالیا از طریق کار

    به طور کلی می توان گفت افرادی که از طریق ویزای کار اقدام به مهاجرت به استرالیا می کنند می توانند پس از 4 سال زندگی در خاک استرالیا در خواست تابعیت کنند.

  •  
    اخذ تابعیت استرالیا از طریق تحصیل

    دانشجویانی که قصد تحصیل در استرالیا را دارند می توانند پس از فارغ التحصیلی در زمان اقامت پس از تحصیل وارد بازار کار استرالیا شوند و از طریق کار و 4 سال کار و زندگی در استرالیا در خواست خود را مبنی بر اقامت دائم و پس از گذشت 2 الی 3 سال از اقامت دائم در خواست خود را برای تابعیت کشور استرالیا اعلام نمایند.

  •  
    اخذ تابعیت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

    سرمایه گذاران و کارآفرینان خارجی می توانند از طرق مختلف سرمایه گذاری در استرالیا درخواست خود را مبنی بر اقامت و پاسپورت کشور استرالیا اعلام کنند. برای این امر در برخی از ویزاهای سرمایه گذاری در ابتدا به متقاضیان یک اقامت 2 ساله و در صورت تمدید یک اقامت 3 ساله داده می شود که پس از 5 سال متقاضیان می توانند پاسپورت این کشور را دریافت کنند.

  •  
    اخذ تابعیت استرالیا از طریق تولد

    همانطور که پیشتر توضیح داده شد کسب تابعیت استرالیا از طریق تولد بر اساس قانون خون می باشد و کودکانی که حداقل یکی از والدینشان تابعیت استرالیا را داشته باشند یا در دسته شرایط استثنایی قرار گیرند، واجد شرایط دریافت تابعیت استرالیا خواهند شد.

  •  
    اخذ تابعیت استرالیا از طریق ازدواج

    افراد می توانند در صورت ازدواج با تبعه و شهروند استرالیایی تابعیت این کشور را به دست آورند. اما باید در نظر داشت که طبق قوانین کشور استرالیا، تابعیت این کشور از همان ابتدا به متقاضی تعلق پیدا نمی کند. در ابتدا افراد می توانند با یک اقامت 2 ساله وارد کشور استرالیا شوند و بعد از ارائه مدارک لازم مبنی بر زندگی مداوم با شهروند استرالیایی اقامت خود را تمدید نمایند و پس از 5 سال اقامت دائم در خواست تابعیت استرالیا را در اداره مهاجرت و کنسولگری این کشور اعلام نمایند.

© Copyright 2024 Sepshinco. All Rights Reserved.Design By saaji.